Onze aanpak

Fris ontwerp

Wenst u fris en helder te communiceren?  Onze vormgevers weten de informatie die u als gemeente wil delen op een eigentijdse en frisse manier te presenteren. Altijd met respect voor uw eigen stijl. Of indien gewenst, creëren we samen met u een nieuwe look & feel voor uw gemeentemagazine.

De heldere lay-out wordt vertaald in een perfecte drukkwaliteit. We verzorgen uw drukwerk tot in de puntjes en kunnen ook instaan voor de distributie ervan. Print en digitaal.

 

Profiel van uw gemeente of stad

Wij maken een goeie analyse van het mediagebruik van uw inwoners en van uw magazine. Hiermee  maken we voor u een plan over de verdeling van uw magazine. Print en digitaal.

Slimme analyse voor optimalisering

Uw gemeentemagazine is bedoeld voor uw burger. Zijn beleving staat altijd voorop. Daarom pakken we het slim aan: met communicatie op maat. We gaan samen met u op zoek naar de ideale communicatiekanalen door onze analyse.

Bereikt u wel wie u wil bereiken met de druk van uw tijdschrift? Is het niet zinvoller doelgericht online te publiceren? Wij kunnen u hierbij helpen door het opstellen van de optimale verdeling voor de verspreiding van uw magazine, dit op digitaal vlak en op vlak van print. We stellen een onderbouwd plan op, nadat we de demografische gegevens van uw gemeente vergeleken met de cijfers van het mediagebruik. Aan de hand van deze statistieken, kunt u uw publicatie bijsturen en dus slimmer inspelen op uw doelgroep door crossmediaal te werk te gaan. Een digitale publicatie spreekt iedereen aan en biedt meer interactie met uw lezers. Ideaal om als innovatieve gemeente mee uit te pakken en in touch te blijven met al uw burgers.

 

 Wij geven advies over de ideale communicatiemix. Hierdoor kan de gedrukte oplage verkleinen waardoor er meer budget vrij komt om het digitaal publiceren te ondersteunen.

 

Bekijk onze magazines in de 'Gemeente Magazine' app op tablet.

 

 

Meer info?

Vanden Broele is dus niet alleen een grafische partner, maar ook een communicatie partner.

Naast de frisse vormgeving en de perfecte drukkwaliteit, bieden wij in onze fullservice ook het digitale kanaal.  Ook al bent u nog geen klant bij ons, voor het digitaal publiceren helpen wij u graag op weg.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© 2015 Vanden Broele  Lieven Bauwensstraat 33, 8200 Brugge  info@vandenbroele.be legale bepalingen